Ziyaretçi Bilgileri

Neden Ziyaret Etmelisiniz
Yeni işbirliklerine kapı açmak, gelişmekte olan sektördeki yatırım fırsatlarını yakalamak, ulusal ve uluslararası uzmanların katılımı ile düzenlenecek Konferans Programını dinleyebilmek ve çok daha fazlası için sizleri Putech Eurasia Fuarına davet ediyoruz.

Fuarın Künyesi
Fuarın tarihi, yeri, resmi açılış saati, brüt ve net sergileme alanı, beklenen katılımcı ve ziyaretçi gibi birçok detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Kaydı
Online ziyaretçi formunu doldurarak, fuar alanında kayıt için ayrıca sıra beklemeden, fuarı kolay ve ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz.

Katılımcı Profili
Putech Eurasia Fuarında, Hammaddeler ve Yardımcı Maddeler, PU Sistemler, Yarı Bitmiş Ürünler ve Malzemeler, Uygulamalar, Proses Makinaları, Sistem ve Ekipmanları ve diğer hizmetleri veren katılımcılarımızla buluşabilirsiniz.

Ziyaretçi Profili
Havacılık, Otomotiv ve Taşımacılık, İnşaat ve Yapı, Kompozit, Yapı / İzolasyon, Elektroteknik, Döşeme, Ayakkabı ve Giyim, Mobilya ve Yatak, Genel Mühendislik, Ev Eşyaları (buzdolapları vb.), Denizcilik, Medikal, Ambalajlama, Boyalar ve Kaplamalar, 3D Baskı ve diğer birçok sektörden yetkililer Putech Eurasia Fuarında ziyaretçi olarak bulunacaklardır.

Katılımcı Listesi
Yurt içi ve yurt dışından Putech Eurasia Fuarına katılan şirketlere ve bu şirketlerle ilgili fuar detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Konferans Programı
Putech Eurasia Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek Konferans Programı sayesinde tüm ziyaretçilerimiz Poliüretan ve ilgili diğer sektörler hakkında yeni gelişmeleri ücretsiz olarak öğrenebilecekler

Seyahat Bilgileri
Fuar alanına nasıl gelebilirim? İstanbul’un çeşitli bölgelerinden İstanbul Fuar Merkezi’ne Metrobüs, Metro, Otobüs, Deniz Otobüsü ve kendi aracınızla nasıl gelebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

İstanbul Rehberi
İstanbul’da ziyaret edebileceğiniz tarihi mekanlar, eğlence mekanları, fuar alanına yakın bölgede gezilecek yerler, hastaneler, alışveriş merkezleri ve restoranlar, diğer bölgelerde dünya mutfaklarının sunulduğu restoranlar, İstanbul’un genel iklim özellikleri ve IDTM’de yer alan banka ve mağazaları İstanbul Rehberi’nden bulabilirsiniz.

Ziyaretçiler Tarafından Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)
Ziyaretçi Kaydımı nasıl yapabilirim? Fuar giriş ücreti nedir? Fuarın Ziyaret Saatleri Neler? Konferans Programına katılmak için herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Bunlar ve bunlar gibi birçok sorunuzun cevabına buradan ulaşabilirsiniz.

Otel ve Konaklama
Otel ve konaklama ihtiyaçlarınız için çözüm ortağımızla iletişime geçebilirsiniz.

Organizatör