Neden Kompozit Fuarı Poliüretan Fuarı İle Birlikte?

"Poliüretan Sanayi Fuarı, Putech Eurasia " katılımcıları; poliüretan hammaddesi ve makine ekipman üretip satan firmalardır.

Fuarın ziyaretçi hedef sektörü ise, otomotiv, havacılık, savunma sanayi, beyaz eşya, enerji, inşaat, ısıtma soğutma, yalıtım, ayakkabı, gemi ve yat sanayi gibi sektörler ve belediyelerdir. Poliüretanın kullanım alanlarında, Kompozit malzemeler de kullanılmaktadır. Bu iki sektörün ziyaretçi portföyünün de benzer olması ve eş zamanlı düzenlenecek "3. Uluslararası Kompozit Sanayi Fuarı" Eurasian Composites Show ile ziyaretçi ve katılımcı sayısı ile bölgenin en büyük ve en önemli "Poiüretan ve Kompozit Platform" u kurulmuş olacaktır.

Siz de Poiüretan ve Kompozit Sektörlerinin bu büyük buluşmasında yer almak, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleriyle verimli iş bağlantıları kurmak ve Avrasya’nın En Büyük Poliüretan & Kompozit Platformu’nda yerinizi almak istiyorsanız katılım koşulları ve detaylı bilgi için sales@artkim.com.tr adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Organizatör